Home > Nieuws > Barry Oudejans nieuwe directeur GrootJebbink BV
Barry Oudejans nieuwe directeur GrootJebbink BV  

Barry Oudejans nieuwe directeur GrootJebbink BV

Per 1 mei 2020 is Barry Oudejans in dienst getreden als directeur bij GrootJebbink BV. Hij zal de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nemen en is onder meer verantwoordelijk voor het relatiebeheer met klanten.

01/05/2020 Voertuigveiligheid is geen onbekend thema voor Oudejans. In zijn vorige functie werkte hij bij TVM verzekeringen, waar hij met een van zijn teams onder meer verantwoordelijk was voor advies en begeleiding van Transport en Logistiek-klanten rondom (schade)preventie- en risicobeheersing.

Daarnaast was hij initiatiefnemer én juryvoorzitter van het NK Veiligste Chauffeur, een onderdeel van de TVM Awards. Ook is hij reeds meerdere jaren eigenaar van een eigen adviesbureau.

Barry Oudejans nieuwe directeur GrootJebbink BV

Barry Oudejans (l) en Eric Groot Jebbink
 

GrootJebbink bewuste keuze

Oudejans: “Door schades te voorkomen en de (verkeers)veiligheid te bevorderen blijven niet alleen de bedrijfskosten laag, het houdt ook vele bedrijven verzekerbaar én het is regelmatig zelfs van levensbelang. Bedrijven hiermee helpen en tegelijk een bijdrage leveren aan de veiligheid in het verkeer en op de werkplaats geeft echt veel energie en voldoening. En precies om die reden kies ik bewust voor GrootJebbink.”

“Met haar kwaliteitsproducten en gedegen kennis biedt zij praktische oplossingen die direct bijdragen aan het bedrijfsresultaat van de klant en aan de veiligheid van gebruikers en omstanders. Ik verwacht tevens door goed samen te werken met onze klanten ook nieuwe oplossingen te kunnen bieden die bijdragen in meer dan veiligheid alleen.”
 

Voorsorteren

Eric Groot Jebbink, oprichter en eigenaar van GrootJebbink BV, kijkt uit naar de samenwerking: “Ik denk dat we in Barry Oudejans iemand hebben gevonden die ons de komende jaren verder kan brengen. Samen gaan we voorsorteren om maximale klantwaarde te bieden, met sprekende innovaties”

“Volgend jaar is het 25 jaar geleden dat we gestart zijn met onze innovatieve handelsonderneming. Al die jaren is ‘vehicle safety technology’ ons uitgangspunt geweest. Sneller dan verwacht, volgen de ontwikkelingen op het gebied van voertuigveiligheid elkaar op, wat nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengt.”

 

Laatste nieuws

GrootJebbink introduceert SmartVue DobliCam

GrootJebbink introduceert SmartVue DobliCam

25/06/2020   GrootJebbink introduceert een actieve waarschuwingscamera: SmartVue DobliCam. Dit is een dode hoekcamera en detectie-unit in één....

Camerasysteem kalibreren tijdens Corona

Rondom zicht, ook in Coronatijd

13/05/2020   Ook de afgelopen weken hebben we weer diverse voertuigen voorzien van een 360° camerasysteem....

IR camera op shovel

IR-camera voor Orgaworld

15/04/2020   Onlangs heeft GrootJebbink een warmtebeeldcamera gemonteerd op een Volvo wiellader van Orgaworld in Lelystad....

 
.

© Copyright GrootJebbink BV 2020
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.