Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close
Home > Weegsystemen > INS TC5000

Zeer nauwkeurig hydraulisch weegsysteem heftrucks | INS TC5000

De TC5000 van INS is het meest uitgebreide hydraulische weegsysteem voor heftrucks. Naast zeer nauwkeurig wegen, met een afwijking van slechts 0,1% op de totale hefcapaciteit, is het met dit weegsysteem ook mogelijk om de omvang en het volumegewicht van de lading te berekenen.

Met een laser worden de afmetingen van de lading op de pallet gemeten waarna, gecombineerd met het zeer nauwkeurig gemeten gewicht, verschillende gegevens direct en op één plaats beschikbaar zijn. Zo kan het volume, de volumefactor en het volumegewicht berekend worden. Doordat al deze gegevens zo snel beschikbaar zijn, kan er een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaard worden.

Op het display van de TC5000 zijn naast allerlei gegevens over het gewicht en de heftruck (zoals hefsnelheid en hoek van de mast), ook gegevens over de omvang van de lading af te lezen.

Het systeem kan worden toegepast op heftrucks met een hefvermogen tot 99 ton. Indien gewenst is de TC5000 uit te breiden met een printer en communicatiemogelijkheden om de gegevens naar een computer te sturen.

Vraag offerte aan

Specificaties

Max. afwijking

0,1% van WLL

Max. capaciteit

99.999 kg

Max. werkdruk

250 bar

Vermogen (standby)

10 Watt

Beschermingsgraad display

IP50

Spanningsbereik

10-100 Volt

Gebruikstemperatuur

0°C tot 50°C

Toepassingen

Heftruck

© Copyright GrootJebbink BV 2017
Algemene voorwaarden | Privacy Policy