Home > Onze kennis

Onze kennis

GrootJebbink is méér dan alleen een leverancier van producten. Wij streven ernaar een volwaardig partner te zijn op het gebied van advies en maatoplossingen. Samen met de klant bekijken wij voor welke toepassingen we structurele oplossingen kunnen bieden.

Onze deskundige medewerkers kunnen voor ieder voertuig en voor elke werkomgeving een adequate oplossing aandragen. Zij geven gratis en vrijblijvend advies over het verbeteren van de veiligheid op en rond voertuigen, het verminderen van het risico op schade(kosten) of het verhogen van de efficiency, of een combinatie daarvan.
 

Contact met leveranciers

In veel gevallen kunnen we de oplossing direct aandragen. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, dan kunnen we, door ons intensieve en directe contact met leveranciers en technische partners, snel een goede en passende maatoplossing bieden.
 

Klantspecifieke aanpassingen

Wij beperken ons niet tot het leveren van de standaard artikelen van onze leveranciers. Als blijkt dat het voor de klant beter is om een aanpassing te doen aan een bepaald product, kunnen wij dit snel realiseren. Ofwel in onze eigen werkplaats, ofwel laten we deze aanpassing door de fabrikant uitvoeren.

Denk hierbij aan een andere aansluiting aan een camera, zodat deze gemakkelijk op het bestaande systeem op het voertuig aangesloten kan worden, of een extra bescherming om een kabel, voor gebruik in veeleisende omstandigheden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

© Copyright GrootJebbink BV 2020
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.