Home > Onze mensen

Onze mensen

Iedere dag streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om advies over welk lichtpatroon het beste te gebruiken is voor een werklamp op een graafmachine, of hoe je ervoor kunt zorgen dat niet zomaar iedereen met een heftruck door het magazijn rijdt, onze deskundige medewerkers hebben op iedere vraag en voor iedere klant een passend antwoord.

Ieder z’n specialisme

Iedereen bij GrootJebbink heeft zijn of haar eigen specialisme. Daar profiteren onze klanten dagelijks van. Al onze medewerkers diepen de kennis van hun vakgebied namelijk steeds verder uit, zodat we voor klanten steeds weer met de nieuwste en beste oplossingen kunnen komen.

Even voorstellen

Bij wie kan ik terecht met mijn vraag of opmerking? We stellen ons even voor:
 

Eric   Henri   Lucia

Eric Groot Jebbink
Boegbeeld van de firma. Altijd bezig met innovatie en het ontwikkelen van producten met behulp van de nieuwste techniek. Was ooit de drijvende kracht achter de Dobli-spiegel en laat zich graag op vakbeurzen zien.

 

Henri van Malestein
Specialist weegsystemen en Sylogi. 24/7 bezig in het belang van de klant. Geen uitdaging is te groot, of het nu gaat om monteren, kalibreren of het ontwikkelen van producten. Tevens de cultuurbewaker van de firma.

  Lucia Heerema
Administratief medewerkster. Beschikbaar voor alle vragen over betalingen, facturen en andere administratieve zaken. Zorgt dat we koffie te drinken hebben en staat haar mannetje tussen de andere collega’s.
Mail Eric   Mail Henri   Mail Lucia
         
Albert   Frank   Johan

Albert Poortinga
Specialist werklampen en achteruitrij alarmen. Laat zijn licht graag schijnen over problemen van klanten en overlegt met leveranciers om tot de beste oplossing te komen. Maakt zelfs tijdens het sporten gebruik van onze producten.

 

Frank de Beer
Medewerker logistiek en gespecialiseerd in alles dat met camera’s te maken heeft. Zorgt ervoor dat bestellingen op tijd naar de klant verzonden worden. Kalibreert 360° OmniVue op locatie en vindt creatieve oplossingen voor uitdagingen op het gebied van camera systemen.

  Johan Kornet
Medewerker marketing. Houdt zich dagelijks bezig met de website en zorgt voor een uniforme en consistente uitstraling van folders, productsheets en andere uitingen. Blogt onder het pseudoniem van zijn collega's.
Mail Albert   Mail Frank   Mail Johan
         
    Ferry    
   

Ferry Misset
Technisch-commercieel medewerker. Multi-inzetbaar als het om weegsystemen gaat. Betrokken van offerte t/m montage. Verkent in zijn vrije tijd graag de omgeving van Apeldoorn met de motor of beult zich af in de sportschool.

   
    Mail Ferry    

 


Buiten de deur

We kunnen natuurlijk niet overal tegelijk zijn. Daarom kunnen we voor klussen buiten de deur, zoals het monteren of kalibreren van onze producten, rekenen op de medewerking van deskundige monteurs die regelmatig met ons samenwerken:
 

Rob   Korstiaan

Rob Schoorl

  Korstiaan Hoogendijk
Meer over Rob   Meer over Korstiaan

 

GrootJebbink BV

Tolweg 16-3
3851 SK Ermelo
The Netherlands
info@grootjebbink.nl
T. +31 (0) 341 56 42 42
F. +31 (0) 341 56 20 41
KvK: 08103964
BTW: NL810376696B01

© Copyright GrootJebbink BV 2020
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.