Home > Onze merken

Onze merken

GrootJebbink staat voor kwaliteit. Niet alleen als het gaat om service of advies, maar ook als het gaat om de producten die we leveren. Onze producten zijn namelijk stuk voor stuk afkomstig van gerenommeerde leveranciers in de top van hun segment. Omdat onze klanten dagelijks afhankelijk zijn van deze producten voor het veilig en efficiënt werken met hun voertuigen, gaan wij alleen voor het allerbeste.

Wij zijn leverancier van de volgende merken:

 


Een Finse producent van werklampen die al zijn producten ook daadwerkelijk produceert en assembleert in Finland. De producten van Nordic Lights staan bekend om hun robuustheid, lange levensduur en hoge lichtopbrengst.

 


Koreaanse topkwaliteit op het gebied van camera’s en monitoren. In tegenstelling tot vele andere producenten uit het Verre Oosten staan de producten van Camos bekend om hun hoge (beeld)kwaliteit en lange levensduur.

 


Deze Amerikaanse producent van waarschuwings- en veiligheidsproducten voor voertuigen is wereldwijd actief. De achteruitrijalarmen en flitslampen kenmerken zich door hun goede kwaliteit, betrouwbaarheid in het dagelijkse gebruik.

 


Duitse pionier op het gebied van weegsystemen voor wielladers. Vanwege de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de producten zijn er dagelijks vele duizenden klanten die gebruik maken van de gegevens van Pfreundt weegsystemen.

 


Het Deense Intersoft Nexø (INS) produceert hydraulische weegsystemen voor onder andere heftrucks. De producten kenmerken zich door hun nauwkeurigheid en hun vermogen om goed te presteren in verschillende omstandigheden.

 


Ons eigen merk voor maatoplossingen op het gebied van schadepreventie, voertuigmanagement en snelheidsbeperking. Sylogi-producten staan voor betrouwbaarheid, precisie en flexibiliteit vanwege de vele, klantspecifieke, mogelijkheden.

 

Rigid Industries
Amerikaanse producent van top-of-the-line LED lampen en lightbars. Veel gebruikt op 4x4 terreinwagens en quads vanwege hun robuustheid, maar ook zeer geschikt voor gebruik op trucks of andere (off-road) voertuigen.

© Copyright GrootJebbink BV 2020
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.