Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close
Home > Weegsystemen > Pfreundt WK 60 S

Touchscreen display weegsysteem voor wielladers | Pfreundt WK 60S

De Pfreundt WK 60 S is een weegsysteem voor wielladers met 7" touchscreen kleurendisplay, voorzien van versterkt veiligheidsglas. Het menu is volledig in het Nederlands en kan eenvoudig bediend worden, vergelijkbaar met een smartphone of tablet. De WK 60 S is ijkwaardig, klasse Y(b).

Het WK 60 S weegsysteem geeft de bestuurder van de wiellader informatie over het gewicht van de lading in de bak. Het weegsysteem kan gewichten van verschillende wegingen bij elkaar optellen en er kan een doelgewicht worden ingesteld.


    
Er zijn tot 1000 records met weeggegevens op te slaan in het geheugen van de WK 60 S en maximaal 500 records met stamgegevens, zoals verschillende klanten, materialen en kenteken van trucks.

Realtime overzicht

De WK 60 S kan met Wifi of, optioneel, met GPRS worden verbonden met het lokale bedrijfsnetwerk zodat er altijd een realtime overzicht is van de gegevens met de verschillende weegsystemen. Ook kan er overal en altijd worden ingelogd bij de clouddienst Pfreundt Web-Portal voor een overzicht van alle gegevens.

Printer

Door een printer aan te sluiten op de Pfreundt WK 60 S kunnen er direct en ter plaatse weegbonnen worden afgedrukt. De klant kan deze bon meenemen en kan tevens dienen als bewijs van wat er is geleverd. Dit voorkomt eventuele problemen achteraf, bijvoorbeeld omtrent het factuurbedrag

Vraag offerte aan

Specificaties

IJkwaardig

Ja, klasse Y(b)

Geheugen

Tot 1.000 records

Stamgegevens

Tot 500 records

Aansluiting voor printer

Ja

Te verbinden met Web-Portal

Ja

Bediening

Touchscreen

Dynamisch weegsysteem

Ja

Toepassingen

Wiellader

© Copyright GrootJebbink BV 2018
Algemene voorwaarden | Privacy Policy