Home > Per product > Voertuigmanagement


Voertuigdata & toegangscontrole | Sylogi voertuigmanagement

 

Interesse

Veilig werken met de heftruck kan op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het automatisch regelen van de maximumsnelheid in (delen van) het magazijn of door alleen chauffeurs met het juiste rijbewijs toegang tot het gebruik van een voertuig te geven. Daarnaast kan met het inzien van voertuigdata uitval worden voorkomen.

Bekijk productaanbod

Waarom het voertuigmanagement-systeem van Sylogi?

 • Altijd inzicht in voertuigdata
  De voertuigmanagementoplossingen van Sylogi zorgen ervoor dat fleetmanagers altijd en overal inzicht hebben in het gebruik van voertuigen.
 • Verantwoordelijke chauffeurs
  Wijs voertuigen toe aan individuele chauffeurs door middel van toegangscontrole. Hierdoor neemt het verantwoordelijkheidsbesef van chauffeurs toe.
 • Voorkom schade in de toekomst
  De beschikbare data van de verschillende voertuigen kan samen met de chauffeur worden geëvalueerd, zodat schade in de toekomst voorkomen kan worden.
 • Werk veiliger én efficiënter
  Met de diverse Sylogi oplossingen voor voertuigmanagement werkt personeel in het magazijn niet alleen veiliger, maar ook efficiënter.

Waarom het voertuigmanagement-systeem van Sylogi?

Een oplossing op maat voor ieder magazijn
 

Geen bedrijf is hetzelfde en geen magazijn is hetzelfde. Daarom verzorgen wij maatoplossingen als het gaat om voertuigmanagement en het voorkomen van ongevallen in het magazijn. We bekijken de mogelijkheden op locatie en bespreken de wensen van de klant. Op basis daarvan adviseren we over de te gebruiken producten en verzorgen wij de montage en/of kalibratie ervan.

Hoe voorkom ik onglukken?

Een oplossing voor alle situaties
 

Snelheidszonering

De meeste ongevallen in het magazijn zijn te wijten aan voertuigen die met te hoge snelheid rijden. Beperk de maximumsnelheid daarom automatisch op plekken waar veel mensen rondlopen en voorkom ongelukken en schade.

     

Sector

Speed zoning voor heftrucks dat het voertuig in een bepaald gebied automatisch langzamer laat rijden, zodat personen en voertuigen veilig kunnen werken.
 

Meer informatie

Toegangscontrole

Met toegangscontrole voor heftrucks kunnen alleen chauffeurs met het juiste rijbewijs of certificaat een voertuig besturen. Hiermee neemt de kans op ongelukken en schade af.

     

Access

Toegangscontrolesysteem waarmee alleen chauffeurs met het juiste rijbewijs of certificaat een bepaald voertuig kunnen ontgrendelen en besturen.
 

Meer informatie

Schoksensor

Hoewel schade aan een heftruck niet direct grote gevolgen hoeft te hebben, kan het op de lange duur wel tot uitval van het voertuig leiden. Het is daarom belangrijk om tijdig inzicht te hebben in schokken en trillingen die het voertuig heeft moeten verduren.

     

Impact

Sensor die inzicht geeft in de schokken en trillingen die een heftruck heeft moeten verduren, zodat kleine schades snel opgemerkt kunnen worden.
 

Meer informatie

Interesse

Hoe verklein ik de kans op ongelukken?

Neem contact op voor meer informatie

Zeven zekerheden van GrootJebbink:

 • Innovatief
 • Kwaliteits-producten
 • Servicegericht
 • Deskundig
 • Betrouwbaar
 • Ervaring
 • Oplossingsgericht

Verstuur bericht

© Copyright GrootJebbink BV 2020
Algemene voorwaarden | Privacy Policy

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close

Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy

Ok.