Wij gebruiken cookies. Zie onze Privacy Policy - Close
Home > Weegsystemen > Pfreundt WK 60

Wiellader weegsysteem met touchscreen display | Pfreundt WK 60

De WK 60 is het eerste weegsysteem voor wielladers van Pfreundt met een 7" touchscreen kleurendisplay. Alle knoppen en tekst zijn ook in het Nederlands beschikbaar. Het display is versterkt met veiligheidsglas en is te vergelijken met het touchscreen van een smartphone of tablet. Dit weegsysteem is ijkwaardig, klasse Y(b).

Het weegsysteem geeft de bestuurder van de wiellader informatie over het gewicht in de bak, het totaal gelade gewicht (verschillende bakken bij elkaar opgeteld) en het doelgewicht.

Daarnaast zijn er tot 10.000 records met gegevens van wegingen op te slaan en eenzelfde aantal stamgegevens. Dit zijn bijvoorbeeld gegevens over verschillende klanten, materialen en kentekens om trucks te identificeren.

Verbinding

Het WK 60 weegsysteem biedt verschillende mogelijkheden voor het draadloos verbinden met het lokale bedrijfsnetwerk, zoals Wifi en GPRS. Hierdoor is realtime te zien hoeveel er met welk weegsysteem geladen wordt. Daarnaast is het mogelijk om in te loggen op de Pfreundt Web-Portal, een clouddienst van fabrikant Pfreundt waardoor de gegevens op elk moment en op elke plaats in te zien zijn.

Printer

Om de gegevens ter plaatse op een bon af te drukken, kan de Pfreundt WK 60 worden uitgerust met een printer. Op deze weegbonnen staan alle gegevens die ook op het display te zien zijn. Door deze weegbon aan de klant mee te geven, wordt onduidelijkheid achteraf voorkomen, bijvoorbeeld over het factuurbedrag

Vraag offerte aan

Specificaties

IJkwaardig

Ja, klasse Y(b)

Geheugen

Tot 10.000 records

Stamgegevens

Tot 10.000 records

Aansluiting voor printer

Ja

Te verbinden met Web-Portal

Ja

Bediening

Touchscreen

Dynamisch weegsysteem

Ja

Toepassingen

Wiellader

© Copyright GrootJebbink BV 2018
Algemene voorwaarden | Privacy Policy